Stöttaoss!

Stötta oss genom något av nedanstående, antingen till dig själv eller kanske som present till någon närstående..? 

Köp Sverigelotten

Sverigelotten kostar 25kr och för varje lott som köps hos oss går en del av pengarna till Perstorps Bowlingförening som driver bowlinghallen. Sverigelotten finns att köpas i kassan i bowlinghallen.

Vid vissa speciella tillfällen som uppesittarkvällar och högtider säljer vi även Bingolotto. Håll utkik i bowlinghallen eller på vår facebooksida.

Köp presentkort

Våra presentkort köps med valfri summa från 100kr och gäller både bowling och shuffleboard samt allt i cafeterian och baren. Gäller 1 år. 

För alla som har eget bowlingklot

Lämna in ditt bowlingklot för så kallad "uroljning" där en maskin gör just som det låter - driver ut oljan som sugits upp så att bowlingklotet känns piggt och fräscht igen. Priset är 100kr per bowlingklot. 

Förutom uroljning har vi även en del andra produkter som hjälper till att hålla bowlingkloten i bra skick som exempelvis rengöringsmedel och slipdukar. Produkterna och priser finns att se i en glasmonter i bowlinghallen. 

 

Vill ditt företag, eller vet du någon annan som kanske vill synas hos oss i bowlinghallen?

Inom kort kommer ni kunna ta del av våra sponsorpaket här på hemsidan. Via de olika paketen kan man synas på olika ställen i bowlinghallen, tex på väggen vid banorna, på grinden som sveper undan käglorna eller i våra TV-skärmar. Än så länge är densidan under uppbyggnad så fram tills allt är klart - kontakta oss för att ta del av sponsorpaketen redan nu.

Frågor eller funderingar? Ring oss på 0435-31542

© Copyright Perstorps bowlinghall