Cafeteria

Förutom de mer matiga alternativen från köket har vi även lättare alternativ om man är sugen på en fika, lite snacks eller något sött. Nybryggt kaffe eller en kopp te finns alltid att köpa när bowlinghallen är öppen. De flesta dagar finns det också mackor av olika slag till försäljning, antingen lättare alternativ i form av halva frallor med ost eller skinka eller matigare alternativ som kokt ägg & sill eller stekt ägg & biff. När det gäller sötsakerna kan det då och då finnas hembakat att köpa, tex en bit Silviakaka med en klick grädde. Annars är följande utbud standard hos oss:

  • Kakor så som tex chokladbollar, arraksbollar, punchrullar, muffins, kanelbullar etc.
  • Glass i vår glassbox från Sia Glass
  • Godis så som choklad, pingvinstänger och klubbor

Är man sugen på något mer salt har vi varma snacks med bacon och/eller chili-smak. I vår stora läskkyl hittar ni allt från läsk så som både Cola och Pepsi, flera varianter på Fanta samt 7UP, till Festis, Mer, Pucko, Powerade och olika smaker på bubbelvatten.

Vid matallergi - kontakta någon i personalen så berättar vi mer!

Bar

Vi har fullständiga rättigheter vilket betyder att du som är över 18 år kan handla något från vår bar. Hos oss hittar ni alltid ett brett sortiment av drycker - allt från öl, vin, cider och bubbel till whisky, cognac, groggar och drinkar. Öl, vin, cider och bubbel finns givetvis även som alkoholfria alternativ.

Frågor eller funderingar? Ring oss på 0435-31542

© Copyright Perstorps bowlinghall 2020